ПП-ДБ са загубили между 40-50% от избирателите си  Това каза

...
ПП-ДБ са загубили между 40-50% от избирателите си  Това каза
Коментари Харесай

ПП-ДБ са загубили между 40-50% от избирателите си, според анализатор

ПП-ДБ са изгубили сред 40-50% от гласоподавателите си  Това сподели пред Българска национална телевизия политическият коментатор  доцент Петър Чолаков . Според него трябват още оставки.

Коалицията ПП-ДБ би трябвало да остане дружно, по мнението му. Според него ПП-ДБ не са си създали изводите. Трагедията в Българска социалистическа партия не е огромна, най-голямата загуба е при ПП-ДБ, сподели Чолаков. Ако Има Такъв Народ влязат в ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи ще последват ориста на ПП-ДБ, предвижда той. Едва ли Има Такъв Народ ще влязат в този вид, съгласно него.

Чолаков още уточни, че е обикновено е " Величие " да не влязат в ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трети вид за кабинет е възкресяване на сглобката, добави той. ГЕРБ ще се опитат да бъдат оптимално градивни, предвижда Чолаков. По-скоро ще се върви към нови предварителни парламентарни избори , посочи той. За него " Величие " са фойерверк.
 Политолози чакат ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат кабинет
Политолози чакат ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат кабинет

Това, което се обрисува е ръководство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ

Юрий Асланов счита, че в случай че първият изследователски мандат се провали, вторият и третият са обречени. Кабинет може да има единствено с мандат на ГЕРБ. Не беше разумно сглобката да се счупи, съгласно Асланов. Вотът в неделя е бил против олигархичния модел на ръководство. Обществото е застрашено от наклонност към властническа власт, посочи той. Политиците би трябвало да се спогодят за нещо най-малко краткотрайно, за излаз от рецесията, по думите му.

Нидал Алгафари счита, че е изненада, че ПП-ДБ са трети. Според мен трябваше да са пети, акцентира той. Лоша изненада е ситуацията на Българска социалистическа партия, посочи Алгафари. Другата изненада е " Величие ". Тези, които не излизат да гласоподават са удовлетворени от живота си, по мнението му.

Трябва да има доста огромна и мощна оставка в Българска социалистическа партия, поучава Алгафари. Ако левицата продължава по този начин, на идващ избор ще се бори да прекрачи 4% преграда. Идеалният вид е държавно управление на малцинството, по думите му. ГЕРБ би трябвало да излязат с идея, упорства Алгафари.
 Всички партии са губещи на тези избори, даже и спечелилият
Всички партии са губещи на тези избори, даже и спечелилият

Наблюдаваме рецесия на представителността, партиите са компрометирани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР